De e-mail die u zojuist ontving en de link waarop u heeft geklikt maakten deel uit van een interne bewustwordingsoefening rond phishing, uitgevoerd in opdracht van Call2Know.
Er is geen wachtwoord, gebruikersnaam of ander accountgegeven van u opgeslagen. Deze pagina registreert alleen dat er is geklikt, als één telling voor het rapport — niet wie u bent.
Waar u de volgende keer op kunt letten:
- Het exacte e-mailadres van de afzender, niet alleen de weergavenaam.
- Druk om snel te handelen ("binnen 24 uur", "anders geblokkeerd").
- Links die net niet overeenkomen met het echte domein van Call2Know.
Dit was een oefening — geen actie nodig
